Page scores

Page Score
RTK Live
www.rtklive.com (Landing page)
61
RTK Live
/?id=2
59
RTK Live
/?id=4
60
RTK Live
/?id=11
60
RTK Live
/?id=7
59
RTK Live
/?id=3
58
RTK Live
/?id=10
58
RTK Live
/?id=6
60
RTK Live
/?id=28
52
RTK Live
/?id=30
59

www.rtklive.com
RTK Live

Website thumbnail
www.rtklive.com is a website with Albanian content. Below is an analysis of the content on www.rtklive.com. Optimize so that you rank better in Google for your chosen keywords.
This page was last updated 2016-02-05

SEO Camel Score: 61/100

SEO Keywords Analysis

Content language
Albanian (sq)
Content analysis
(Web of trust)
loading
Content sample
AKTUALE SPORT NACIONALE KRONIKA E ZEZË EKONOMI INTERVISTA KULTURË LIBER & IDE MAGAZINA WEB TV RTK/JICA PROJECT RAJONI BOTA LIFESTYLE AUTO TECH RTK LIVE STREAM KURIOZITETE AL / EN / SR / BS / TR / RO AKTUALE SPORT NACIONALE KRONIKA E ZEZË EKONOMI INTERVISTA KULTURË WEB TV RTK/JICA PROJECT RAJONI DHE BOTA LIBER & IDE MAGAZINA LIFESTYLE AUTO TECH RTK LIVE STREAM KURIOZITETE AKTUALE SPORT NACIONALE KRONIKA E ZEZË EKONOMI INTERVISTA WEB TV RTK/JICA PROJECT KULTURË LIBER & IDE MAGAZINA RAJONI DHE BOTA LIFESTYLE AUTO TECH RTK LIVE STREAM KURIOZITETE Rama e Thaçi po darkojnë në prag të vizitës
Recurring phrases
PhraseFreq
për 17 shkurt6
postuar 13:12 / 05.02.20165
kurti: isa mustafa është i parashikueshëm nga kundërshtari4
shkarko aplikacionin konkurs:4
postuar 15:26 / 04.02.20164
konkurs: -4
rama e thaçi po darkojnë në3
ndaj kosovës, pengesë e bashkëpunimit3
kosovës, pengesë e bashkëpunimit gratë3
e bashkëpunimit gratë opozitare në3
për 1.2 milion dollarë3
e bosnjës ndaj kosovës, pengesë e3
bashkëpunimit gratë opozitare në malishevë3
gratë opozitare në malishevë mobilizohen3
lifestyle auto tech rtk live stream kuriozitete3
ftesën e jahjagës për takim të liderëve3
vizat e bosnjës ndaj kosovës, pengesë e bashkëpunimit gratë opozitare në3
rama e thaçi po darkojnë në prag të vizitës së kerry-t3
kosovës, pengesë e bashkëpunimit gratë opozitare në malishevë mobilizohen për 173
ndaj kosovës, pengesë e bashkëpunimit gratë opozitare në malishevë mobilizohen për3
bosnjës ndaj kosovës, pengesë e bashkëpunimit gratë opozitare në malishevë mobilizohen3
delawie mbështet ftesën e jahjagës për takim të3
e bosnjës ndaj kosovës, pengesë e bashkëpunimit gratë opozitare në malishevë3
pengesë e bashkëpunimit gratë opozitare në malishevë mobilizohen për 17 shkurt3
takim të liderëve kurti: isa mustafa është i parashikueshëm nga kundërshtari2
është i parashikueshëm nga kundërshtari ambasadorja gjermane fton liderët kosovarë2
i gjatë do të jetë një person është e përcaktuar në2
sa i gjatë do të jetë një person është e përcaktuar2
Keyword cloud
04.02.2016 është 05.02.2016 nga një postuar për
Keyword consistency
Keyword Freq Title Keywords Description Headings
66resultresultresultresult
50resultresultresultresult
për39resultresultresultresult
postuar19resultresultresultresult
nga14resultresultresultresult

Meta tags

Title
RTK Live

Length: 8

Ideally, your title should contain between 10 and 70 characters (spaces included).
Meta Description
Rtklive.com është faqe multilinguale, lanson përmbajtje në gjashtë gjuhë - shqip, serbisht, boshnjakisht, turqisht dhe në gjuhën rome, si dhe përmbajtje të caktuara edhe në gjuhën angleze. Aktuale, Ekonomi, Sport, Kulturë, Intervista, Lifestyle, VIP, Kronka e Zezë, Kuriozitete, Web TV...

Length: 358

Ideally, your meta description should contain between 70 and 160 characters (spaces included).
Meta Keywords


Length: 0

Very bad. We haven't found meta keywords on your page.
Og Meta Properties
Good, your page take advantage of Og Properties.

SEO content

Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
1 1 11 7 0 0

 • [H1] Rama e Thaçi po darkojnë në prag të vizitës së Kerry-t
 • [H2] Info
 • [H3] Kurti: Isa Mustafa është i parashikueshëm nga kundërshtari
 • [H3] Sturridge në qershor i thotë lamtumirën Liverpoolit
 • [H3] Debat për Strategjinë e Zhvillimit Ekonomik Lokal
 • [H3] Doganat e Serbisë, kushte prodhuesve nga Kosova
 • [H3] Përzgjedhen projektet për Skenën e vogël të Teatrit Kombëtar
 • [H3] Martin Heidegger : Fjala
 • [H3] Taiwani goditet nga tërmeti 6.4 shkallë
 • [H3] Aktori vari veten aksidentalisht gjatë shfaqjes
 • [H3] Gjatësia përcakton sëmundjet që ju prekin gjatë jetës
 • [H3] Acura NSX-001 2017 shitet për 1.2 milion dollarë
 • [H3] Samsung prezanton serinë e re të Galaxy A 2016
 • [H4] LAJMET E FUNDIT
 • [H4] Kurti: Qeveria të shkojë përpara se ta ringjallë ASK (Video)
 • [H4] Delawie mbështet ftesën e Jahjagës për takim të liderëve
 • [H4] Bashota: Pse s'po bastiset kryeministri?
 • [H4] Formohet Bordi i Fondit Shqiptar për Zhvillim
 • [H4] Sërish protestojnë ish-punëtorët e Fabrikës së Tubave
 • [H4] Bajrami: Studentët janë arsyeja pse UKZ ekziston
Images
116 images found

114 alt attributes are empty or missing. Add alternative text so that search engines can better understand the content of your images.
Text/HTML Ratio
20.01%

Good, this page's ratio of text to HTML code is higher than 15, but lower than 70 percent.
Flash
Perfect, no Flash content has been detected on this page.
Iframe
Too Bad, you have Iframes on the web pages, this mean that content in an Iframe cannot be indexed.
URL Rewrite
Bad. Your links have query string.
Underscores in the URLs
We have detected underscores in your URLs. You should rather use hyphens to optimize your SEO.
Link juice per link
0.7 %

This page has 140 outbound links. Therefore, each link is giving 0.7 % of the link juice to the target page.
On-page links
Filter links